Om de Belastingdienst kan niemand heen. Iedereen krijgt jaarlijks te maken met het doen van aangifte voor de inkomstenbelasting. Ook bij zaken zoals erfbelasting, fiscale gevolgen van bijvoorbeeld een scheiding, aanschaf of verkoop van een eigen woning; niet iedereen weet de juiste weg te vinden. Veel mensen die zelf belastingaangifte doen laten zonder dat zij dat weten (veel) geld liggen. Zij betalen onnodig teveel belasting of vergeten gebruik te maken van gunstige regelingen waar zij wel recht op hebben.

Boekhoudbureau Noord-Holland helpt u voor zeer scherpe tarieven bij alle bovengenoemde zaken en nog veel meer. De kans is groot dat u de kosten voor onze diensten ruimschoots terugverdient omdat u meer geld terugkrijgt van of minder moet betalen aan de Belastingdienst!

De wetten en regels op het gebied van belastingen veranderen voortdurend. Omdat u er niet dagelijks mee bezig bent kunnen sommige belangrijke zaken u ontgaan. Daarom is het erg fijn om een vaste en betrouwbare belastingconsulent te hebben die u helpt met al uw belastingzaken en vragen daarover. Zo weet u zeker dat u nooit meer belasting betaalt dan nodig én dat alles op een correcte wijze geregeld wordt.

Speciale aanbieding: aangifte inkomstenbelasting
van € 70,- voor slechts € 35,- per persoon!
MAAK HIER SNEL EEN AFSPRAAK

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen en wat onze scherpe tarieven zijn? Bekijk ze hier. U mag natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.