Boekhoudbureau Noord-Holland zorgt ervoor dat u zich als ondernemer bezig kunt houden met uw onderneming. U wilt zich geen zorgen maken om administratieve verplichtingen en belastingzaken en focussen op de zaken waar u goed in bent. Daarom verzorgen wij niet alleen de boekhoudkundige verwerking van uw administratie en de aangiften voor omzetbelasting en inkomstenbelasting, maar zijn wij ook uw gesprekspartner op het gebied van fiscale vraagstukken. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de regels gebeurt terwijl u nooit meer belasting betaalt dan nodig. Onze scherpe tarieven maken het uitbesteden van administratie en belastingzaken nu ook voor elke kleine ondernemer aantrekkelijk!

Persoonlijke benadering is voor Boekhoudbureau Noord-Holland zeer belangrijk. U bent bij ons geen nummer. Wij hebben oprechte interesse in uw onderneming en denken altijd graag met u mee. Door de korte lijnen blijft u altijd in direct contact met ons zodat eventuele problemen snel en accuraat kunnen worden opgelost of, nog beter, worden voorkomen.

U heeft bij Boekhoudbureau Noord-Holland altijd één vaste consultant die alles voor u regelt: het intakegesprek, het inrichten en boekhoudkundig verwerken van uw administratie, het indienen van belastingaangiften, het oplossen van fiscale vraagstukken, het opstellen en bespreken van de jaarlijkse winst- en verliesrekening en nog veel meer. U hoeft dus niet steeds alles opnieuw uit te leggen. Uw persoonlijke consultant kent alle ins en outs van uw onderneming en weet daarom precies wat voor u belangrijk is.

Abonnement administratie en belastingzaken

Met dit abonnement laat u de volledige administratie en alle belastingzaken over aan Boekhoudbureau Noord-Holland. De volgende diensten zijn inbegrepen:

  • boekhoudkundig vastleggen van de administratie
  • indienen aangifte omzetbelasting (btw) per kwartaal of per maand
  • indienen suppletieaangifte indien noodzakelijk
  • opstellen en bespreken van jaarlijkse winst- en verliesrekening
  • geregelde tussentijdse controle op eventuele risico’s en kansen
  • jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, eventueel inclusief partner
  • onbeperkt en snel antwoord op al uw fiscale en boekhoudkundige vragen
  • huisbezoeken of persoonlijke besprekingen in provincie Noord-Holland

Tarieven ondernemersabonnement:

Abonnement regulier€ 60,-per maand
Abonnement startende ondernemers *€ 40,-per maand
Abonnement kleine ondernemers (KOR) **€ 30,-per maand

Meld u snel aan voor ons Ondernemersabonnement
en betaal de eerste maand helemaal niets!

De abonnementskosten worden altijd per maand en vooraf gefactureerd (betaling per bank). Om uw administratie goed te kunnen vastleggen vragen wij u om alle benodigde documenten (brieven, facturen, bonnen, etc.) digitaal aan ons aan te leveren via e-mail of te uploaden in de ‘cloud’ (een door ons toegewezen en beveiligde online map speciaal voor uw onderneming). Wanneer u uw documenten op papier aanlevert zijn wij helaas genoodzaakt een meerprijs te vragen (in overleg). Voor zeer omvangrijke administraties kunnen wij in overleg beslissen om een toeslag in rekening te brengen.

* Het verlaagde maandbedrag voor startende ondernemers geldt één jaar lang vanaf de datum dat uw onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf de maand dat uw onderneming één jaar staat ingeschreven betaalt u weer het reguliere maandbedrag.

** Het verlaagde maandbedrag voor kleine ondernemers geldt onbeperkt, zolang uw onderneming valt onder de ‘Kleineondernemersregeling’ (KOR) van de Belastingdienst. U kunt gebruik maken van deze regeling wanneer uw omzet lager is dan € 20.000,- per kalenderjaar. Wilt u zeker weten of dit voor u van toepassing is? Neem dan contact met ons op!

Heeft u bepaalde wensen die niet in ons abonnement worden aangeboden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke offerte.