Boekhoudbureau Noord-Holland biedt verschillende administratieve diensten aan voor particulieren en ondernemers (eenmanszaken en ZZP’ers). Onze tarieven zijn altijd zeer scherp.

Op deze pagina vindt u de huidige tarieven voor zowel particulieren als ondernemers.

TARIEVEN VOOR PARTICULIEREN

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diensten voor particulieren en de daarbij horende tarieven. Heeft u behoefte aan een andere dienst of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aangifte inkomstenbelasting *€ 35,-per persoon
Aanvraag of wijziging voorlopige teruggaaf€ 35,-per persoon
Verzoek ambtshalve herziening€ 45,-per persoon
Opstellen verzoek- en bezwaarschriften€ 10,-per 15 minuten
Consultancy€ 10,-per 15 minuten

Speciale aanbieding: aangifte inkomstenbelasting
van € 70,- voor slechts € 35,- per persoon!
MAAK HIER SNEL EEN AFSPRAAK

* Het tarief voor de aangifte inkomstenbelasting geldt per persoon voor een reguliere aangifte. Wij doen uw aangifte inkomstenbelasting op afstand (online) en hebben telefonisch contact om de aangifte met u te bespreken. Indien u dat wenst kunnen wij ook bij u thuis langskomen voor het doen van de aangifte of om benodigde documenten in te zien. Hiervoor betaalt u een kleine toeslag van € 10,- per huisbezoek in de provincie Noord-Holland. Betaling is mogelijk per bank, met een ‘Tikkie’ of contant (bij huisbezoeken). Bij echtscheiding, inkomsten uit eigen onderneming of overige werkzaamheden, verkoop of aankoop van een eigen woning of het oversluiten van een hypotheek geldt een eenmalige toeslag van € 25,-.

TARIEVEN VOOR ONDERNEMERS

Boekhoudbureau Noord-Holland werkt voor eenmanszaken en ZZP’ers met een abonnement en bijbehorend maandtarief. Als ondernemer weet u zo direct waar u aan toe bent terwijl de kosten over het hele jaar worden verdeeld.

Abonnement administratie en belastingzaken

Met dit abonnement laat u de volledige administratie en alle belastingzaken over aan Boekhoudbureau Noord-Holland. De volgende diensten zijn inbegrepen:

  • boekhoudkundig vastleggen van de administratie
  • indienen aangifte omzetbelasting (btw) per kwartaal of per maand
  • indienen suppletieaangifte indien noodzakelijk
  • opstellen en bespreken van jaarlijkse winst- en verliesrekening
  • geregelde tussentijdse controle op eventuele risico’s en kansen
  • jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, eventueel inclusief partner
  • onbeperkt en snel antwoord op al uw fiscale en boekhoudkundige vragen
  • huisbezoeken of persoonlijke besprekingen in provincie Noord-Holland

Tarieven ondernemersabonnement:

Abonnement regulier€ 60,-per maand
Abonnement startende ondernemers *€ 40,-per maand
Abonnement kleine ondernemers (KOR) **€ 30,-per maand

Meld u snel aan voor ons Ondernemersabonnement
en betaal de eerste maand helemaal niets!

De abonnementskosten worden altijd per maand en vooraf gefactureerd (betaling per bank). Om uw administratie goed te kunnen vastleggen vragen wij u om alle benodigde documenten (brieven, facturen, bonnen, etc.) digitaal aan ons aan te leveren via e-mail of te uploaden in de ‘cloud’ (een door ons toegewezen en beveiligde online map speciaal voor uw onderneming). Wanneer u uw documenten op papier aanlevert zijn wij helaas genoodzaakt een meerprijs te vragen (in overleg). Voor zeer omvangrijke administraties kunnen wij in overleg beslissen om een toeslag in rekening te brengen.

* Het verlaagde maandbedrag voor startende ondernemers geldt één jaar lang vanaf de datum dat uw onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf de maand dat uw onderneming één jaar staat ingeschreven betaalt u weer het reguliere maandbedrag.

** Het verlaagde maandbedrag voor kleine ondernemers geldt onbeperkt, zolang uw onderneming valt onder de ‘Kleineondernemersregeling’ (KOR) van de Belastingdienst. U kunt gebruik maken van deze regeling wanneer uw omzet lager is dan € 20.000,- per kalenderjaar. Wilt u zeker weten of dit voor u van toepassing is? Neem dan contact met ons op!

Heeft u bepaalde wensen die niet in ons abonnement worden aangeboden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke offerte.